Автор Тема: Сайт зрадників українського народу - chorna-rada.org.ua  (Прочитано 525 раз)

0 Користувачів і 1 Гість дивляться цю тему.

Offline misha

• Administrator
Пані та панове, будьте пильними у наш непростий час. В інтернеті багато місць - форумів, блогів і т.д. - і не завжди з першого разу зрозуміло, це просто сайт чи вороже кубло або й навіть пастка.
Означений у темі сайт на перший погляд має патріотичну спрямованість, та то лише на перший погляд. Я ошивався там приблизно з півроку. Кинулося у вічі, що у адміністрації сайту немає ніякої конкретної політичної позиції. Ну, для тупих форумів типу сайта підараса расті це не дивно, але чорна рада - вродє би чисто український форум, навіть свиноязик там заборонено. Ошиваються там учасники найрізноманітніших політичних уподобань, в основному молодь, гризуться одне з одним та плюються друг в друга беззубими дебільними ідеями типу "геть негрів і мусульман" (немовби від них всі біді в Україні). Словом, іде несерйозний трьоп веліковозрасних сосунків. Я, як давній прихильник ідеології фашизму, відмітив свої політ.уподобання у профілі.
Аж ось дійшло до обговорення подій у Лівії. Оскільки у наших так званих "патріотів" і "націоналістів" немає єдиної позиції щодо цих подій, то і на форумі ніхто нічого конкретного не писав. Відгавкувались "патріоти" тупими фразами типу "а нам пофігу що у тих мавп діється, у нас своїх проблем вистачає".  Потім одна баришня невисокого польоту, наслухавшись телевізора, написала таке: "Режим Кадафі вже зараз стоїть за крок від свого падіння. Незважаючи на хвилю насильства, спрямовану проти свого народу, лівійський правитель швидко втрачає контроль над країною і ситуацією"
Я відповів, що Каддафі не чинив насильства над своїм народом, це брехня, яку розповсюджують продажні жидомасонські ЗМІ. І мій пост витерли! Я написав ще раз, мене знов витерли і забанили на один день, а борзий "патріот"-адмін кинув мені прив.повідомлення такого змісту: "Уважно ознайомтесь з нашими правилами, ви фашист, тому волію аби ви утримались від фашистської риторики на нашому форумі. "
Я тому сосунку-борзописцю відповів, що або нехай вибачиться, або видалить мене назавжди без зайвих розмов. Воно ж не зробило ні того, ні іншого.
Іншими словами, як тільки на форумі з"явилися серйозні повідомлення, що містять правду - тут-то і виявилося, хто власник форуму і на чиїй він стороні. Звичайна, банальна жидомасонська підстилка, запроданське лайно, якого повно.
Я, правда, теж дурень - писав там відкрито, без тора чи анонімайзера; повірив, йолоп. Вік живи - вік учись!
Не забувайте про оце: http://diletants.info/index.php/topic,292.0.html  і про оце:  http://diletants.info/index.php/topic,534.0.html
« Останнє редагування: Березень 07, 2011, 14:04:30 від misha »
Слава Україні! Слава Перемозі!  Sieg Heil!

Offline Jnfvfy

• Global Moderator
Братику прочитав твій пост. дайно мені адресу того форуму я дєдосатакером зверну йогонах.

Користуйся мовою!
Языком русскiм користуйся вилизуючи дупи!

Offline misha

• Administrator
У заголовку теми адреса сайта. Та ддос то не вихід, та і не вийде, треба ж з різних місць ддосити, та й незаконно це... А винні ми будемо, адже на нашому сайті про це відкрито писалося, наші координати відомі.
І хіба це знищить продажних масонських посіпак, що володіють сайтом? Таких по всій країні сила-силенна. Всі ЗМІ їм належать, і переважна більшість сайтів.
« Останнє редагування: Березень 08, 2011, 22:13:12 від misha »

Offline Jnfvfy

• Global Moderator
Сволота там зібралася. Переконався. Ну їх нах нехай курви пожнуть плоди діяльності своеї.
Користуйся мовою!
Языком русскiм користуйся вилизуючи дупи!

Offline misha

• Administrator
Амінь! Зрадникам - по заслугам!

Offline misha

• Administrator
Гагага!!! Як тільки Каддафі почав перемагати бидляків-повстанців, на тому дебільному сайті перестали терти пости в підтримку Кадафі! Аякже, адже "офіційна" точка зору змінилася  :lol:
От жеж мерзота дешева... Як оце може бути людині не соромно не мати власної думки, завжди підстраюватись під загальну думку групки, до якої належиш... Тьху, ганчірки гнилі... І це чмо називає себе "націоналістами" і "патріотами"...